Türk Telekom

Türk Telekom Rehber Yedekleme Nasıl Yapılır?

Türk Telekom Rehber Yedekleme Nasıl Yapılır? Telefonlarda bulunan özellikler bizim hayatımızı kolaylaştırmak üzerinedir. Ancak Telefonlarımızın bir çok özelliği olmasına rağmen ihtiyaç duymadan ne ve nasıl olduğunu araştırmamaktayız. Akıllı cihazlarımızın rehberinde bulunan telefon numaralarını zaman zaman yanlışlıkla silebiliyor; bu yüzden sevdiklerimizin, iş arkadaşlarımızın ya da bizim için oldukça önemli olan numaraların kaybı ile karşılaşabiliyoruz.

Ya da sim kart değişikliği, akıllı cihazımızın bozulması vb. durumlarda da rehberimizdeki numaraları kaybedebiliyoruz. Bazen de akıllı cihazlarımızı kaybettiğimiz ya da çaldırdığımız için kaybolan telefonumuzun rehberindeki kişilere ulaşamama riski ile yüzleşmek zorunda kalabiliyoruz.

Türk Telekom rehber yedekleme başlıklı bu yazımızda Türk Telekom kullanıcılarının rehberlerindeki numaraları nasıl yedekleyebileceklerine kısaca değinmek istiyoruz.

Türk Telekom (TTNET) Abonelik İptali Nasıl Yapılır?

Türk Telekom Bulut Nedir?

Abonelerine akıllı cihazlarındaki verilerini sınırlı bir alana kadar depolayabilme şansı tanıyan Bulut sistemi, Türk Telekom tarafından faturalı ve faturasız hat kullanıcılarının kullanımına sunuluyor.

Akıllı cihazlarınızdan tamamen ayrı bir platform olan Bulut Sistemi’ne internete erişebileceğiniz tüm akıllı cihazlardan, tabletlerden ve bilgisayarlardan ulaşabiliyorsunuz.

Yani sistem tamamen sizin telefonunuzdan bağımsız bir şekilde çalışıyor. Sisteme girerek rehberinizdeki numaraların yanı sıra sizin için değerli olan tüm resimlerin, mesajların, videoların kısacası dilediğiniz dosya ve dokümanın yedeğini alabiliyorsunuz.

Türk Telekom Bulut Sistemi’nden bireysel ya da kurumsal bütün Türk Telekom aboneleri yararlanabiliyor.

Son derece ekonomik olan fiyatlara 10, 20, 50 ya da 150 GB’lık depolama alanı satın alabiliyorsunuz. Yani yararlanabileceğiniz saklama alanı, hangi pakete üye olduğunuza göre de değişiklik gösterebiliyor. İstediğiniz zaman bir üst ya da alt pakete geçme ya da üyeliğinizi iptal ettirme şansınız da bulunuyor.

Türk Telekom Rehber Yedekleme Nasıl Yapılır

Türk Telekom hattı kullananların bazı sebeplerden dolayı rehberini yedekleme yollarını sizinle paylaşmak istiyorum. İşte Türk Telekom rehber yedekleme yolları ücretli ve ücretsiz:

Türk Telekom Fatura Ödenmezse Ne Olur? Kaç Günde Kapanır?

Türk Telekom Bulut Servisi ile Rehber Yedekleme

Rehberinizdeki numaraların yanı sıra fotoğraflarınızı ve videolarınızı da yedekleyebilmenize olanak tanıyan Türk Telekom Bulut Servisi; herhangi bir silinme riskine karşı rehberinizi koruma altına alabilmenize yardımcı oluyor.

Hatta Bulut sistemine kaydettiğiniz rehberinize tabletinizden ve bilgisayarınızdan bile ulaşabilme şansınız bulunuyor.

Yeni bir akıllı cihaz aldığınızda yani akıllı cihazınızı değiştirdiğinizde Bulut sistemindeki rehberinizi bu yeni cihazınıza kolaylıkla aktarabiliyorsunuz.

Android ve IOS işletim sistemi ile çalışan tüm akıllı cihazlara indirilebilen Bulut Servisi’ni Google Play Store ya da Apple Store üzerinden cihazınıza yükleyebilirsiniz.

Ya da akıllı cihazınızdan https://www.turktelekombulut.com.tr/ linkine tıklayabilir, bu sayfadan Bulut servisini cihazınıza indirebilir; rehberiniz de dahil olmak üzere tüm dosyalarınızı yedekleyebilir, saklayabilir ve başka bir cihaza aktarabilirsiniz.

Türk Telekom; Bulut Sistemi’ne abone olan müşterilerine 1 ay boyunca kullanabilecekleri 1 GB internet de armağan ediyor. 1 ay sonrasında ise üyelerin ücretli paketlerden birini satın almaları gerekiyor. Ücretli paket satın almayan abonelerin ise üyeliği Türk Telekom tarafından otomatik olarak siliniyor.

Türk Telekom Bulut Ücreti Ne Kadar?

Türk Telekom Bulut Sistemi’ne katıldığınızda ilk bir ay sonrasında 10 GB, 20GB, 50GB ya da 100 GB Bulut Paketlerinden birine abone olmanız gerekiyor. Aylık 4-10 TL gibi oldukça uygun bir fiyata akıllı cihazınızın rehberindeki numaraları ve diğer dosyalarınızı kolaylıkla yedekleyebiliyorsunuz.

Türk Telekom Bulut Sistemi’ni akıllı cihazlarınıza indirdikten sonra aşağıdaki basamaklardan birini takip ederek, paketlerden birine dahil olabilirsiniz.

  • Aylık 10 GB pakete dahil olmak için AYLIK 10GB
  • Aylık 20 GB pakete dahil olmak için AYLIK 20GB
  • Aylık 50 GB pakete dahil olmak için AYLIK 50GB
  • Aylık 150 GB pakete dahil olmak için AYLIK 150GB yazıp 5555’e kısa mesaj göndererek paket üyeliğinizi tamamlayabilir; size gelen onay mesajını takiben paketin size sunduğu tüm haklardan yararlanmaya başlayabilirsiniz.

Türk Telekom Borç Taksitlendirme Nasıl Yapılır?

Türk Telekom Rehber Yedekleme Uygulaması

Türk Telekom rehber yedekleme için kullanabileceğiniz uygulama Türk Telekom bulut uygulamasıdır. Google play ve AppStore üzerinden indirebileceğiniz Türk Telekom bulut rehber yedekleme ile tüm işlerinizi olay şekilde yapabilirsiniz.

App Store ve Google Play mağazadan Türk Telekom Bulut yazarak uygulamayı telefonunuza indirebilirsiniz.

Türk Telekom Rehber Yedekleme Üyeliği İptal

Türk Telekom rehber yedekleme servisi olan bulut servisi ücretli servislerden biridir. Kullandığınız pakete göre servis ücreti ödersiniz. Eğer artık bulut servisini kullanmak istemiyorsanız iptal işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Türk Telekom rehber yedekleme iptal işlemi için IPTAL boşluk PAKET ADI yazıp 5555’e kısa mesaj göndermeniz yeterlidir.

Bu yazımızda kısaca Türk Telekom rehber yedekleme nasıl yapılır? sorusunu yanıtlamaya çalıştık.

Yazımızın faydalı olması dileğimizle…

 

Türk Telekom Bulut Nedir?

Bulut sayesinde verilerinizi kolaylıkla yedekleyebilir ve garantileyebilirsiniz.

Numaraları Karta Nasıl Aktarabiliriz?

Uygulamalardan kişilere dokunarak içe-dışa aktar seçeneğini kullanmalısınız. Dışa aktararak kartınıza taşıma işleminizi gerçekleştirmiş olursunuz.

Türk Telekom Müşteri Hizmetlerine Nasıl Ulaşabilirim?

444 1 444 üzerinden ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu